AFAS Ordermanagement

Van bestelling tot en met levering,

alles optimaal geregeld!

Als rasechte ondernemer heb je graag inzicht in je bedrijfsprocessen en grip op je bedrijf. Zo kun je bijsturen wanneer dat nodig is en wordt het maken van de juiste keuzes een stuk eenvoudiger. Met AFAS Ordermanagement heb je alles, van inkoop tot en met productie en levering, altijd onder controle. Tenminste, als je jouw AFAS omgeving goed ingericht hebt.

Grip van begin tot eind met AFAS Ordermanagement

 

Hoe zit het bij jou? Heb jij snel inzicht in het hele orderproces van bestelling tot levering? Weet je precies wanneer je moet inkopen, wat je marges zijn en wanneer betalingen binnen zijn gekomen? Of moeten er dan eerst handmatig Excellijsten worden bijwerkt? Met AFAS Ordermanagement automatiseer je handels- en productieprocessen bij wijze van spreken met een druk op de knop. Zo houd je grip op je onderneming en bespaar je tijd.

Wat doet AFAS Ordermanagement voor mij?

 

Simpel gezegd zorgt AFAS Ordermanagement voor minder administratieve handelingen,  meer inzicht, minder fouten en soepele bedrijfsprocessen. Het hele proces van bestelling tot en met productie en levering is namelijk geïntegreerd in AFAS Ordermanagement.

Denk hierbij aan:

  • Voorraad
  • Inkoop
  • Verkoop
  • Productie


Zo kan bijvoorbeeld het hele inkoopproces worden geautomatiseerd inclusief voorraadbeheer, waardoor je altijd precies weet wat je nog op voorraad hebt, is er minder ruimte voor fouten en kun je snellere doorlooptijden hanteren. Het allermooiste van
AFAS Profit is dat je alles onder één dak kunt terug vinden.

 


Waarom Isabella inschakelen?
Lees hier verder

AFAS Ordermanagement koppelingen 

 

Naast de verschillende integratiemogelijkheden binnen AFAS Profit is het ook mogelijk AFAS Profit te koppelen met externe applicaties, zoals bijvoorbeeld je webshop, verschillende scanoplossingen, WMS-systemen of marketing applicaties. Middels een AFAS app connector wordt de externe applicatie gevoed met AFAS data en wordt AFAS juist weer gevoed met data uit de externe applicatie (zoals bijvoorbeeld webshop-orders). Isabella heeft inmiddels vele koppelingsprojecten mogen begeleiden en zij kan je dus helpen deze inrichting soepel te laten verlopen.

Van Wely Project Solutions werkt o.a. met deze koppelpartners:

 

Hoe kan Van Wely Project Solutions helpen met de inrichting van mijn omgeving?

 

Tot een optimale inrichting van jouw AFAS Ordermanagement komen we door je bedrijfs(processen) en wensen samen in kaart te brengen. Vervolgens bepalen we hoe dit binnen de standaardfunctionaliteit van AFAS past en of er eventueel een extra koppeling of vrije inrichting benodigd is. Een en ander wordt gevolgd door een testinrichting, waarna de aanpassingen op basis van het testresultaat worden doorgevoerd om vervolgens live te gaan met het proces.

 

 

Van Wely Project Solutionsinfo@vanwelyprojectsolutions.nl | +31 (0)6 212 356 98
Mezenlaan 66, 4901 AC Oosterhout (Nb.)
| Kvk 55768628

Gemaakt in AFAS OutSite door Flinker.nl

Van Wely Project Solutions
 info@vanwelyprojectsolutions.nl
+31 (0)6 212 356 98
Mezenlaan 66, 4901 AC Oosterhout (Nb.)
Kvk 55768628

Gemaakt in AFAS OutSite door Flinker.nl