Aanbevelingen Kwaliteitsmanagement (ISO 9001)

________________________________________________________


Leon Busch
 (Lead Assessor LRQA)

Mijn naam is Leon Busch, Lead Assessor bij Lloyd's Register Nederland (LRQA). Ik ken Isabella van Wely vanuit haar laatste werkgever, waar zij werkzaam is geweest als kwaliteitsmanager en mij gedurende de afgelopen certificeringsperiode en tussentijdse bezoeken zeer goed heeft begeleid. 

Onlangs heeft Isabella mij gevraagd een kort stukje te schrijven, om haar aan te bevelen vanwege haar nieuwe en naar ik hoop succesvolle bedrijf. Ik heb hier uiteraard direct op gereageerd en "ja" gezegd.

 

Ik ken Isabella al enkele jaren als een goede en daadkrachtige vrouw, die kwaliteit in haar hart draagt.

Isabella is een zeer gedreven persoonlijkheid die haar werk goed, maar ook zeer effectief uitvoert. Tijdens onze samenwerkingsperiode heb ik haar leren kennen als een vrouw die gemaakte afspraken altijd na komt, als een collega die altijd open staat voor het geven van adviezen en tips, maar ook als een collega met altijd een luisterend oor.

 

Wat mij zeer is opgevallen gedurende onze samenwerking, is dat zij sterk is met het opzetten van kwaliteitsystemen. Het systeem zoals ik dat heb aangetroffen bij haar laatste werkgever was een zeer goed werkend en effectief systeem. Dit systeem is onder toezicht van Isabella zo opgezet. Iedereen in het bedrijfsleven die op zoek is naar een goede vakvrouw op het gebied van kwaliteit, advies, uitstekende begeleiding en ondersteuning wil ik dan ook vragen als allereerste te denken aan Isabella en om haar de kans te gunnen en te geven.

 

Isabella, veel succes verder toegewenst.