Van Wely is gecertificeerd AFAS ExpertDoor jarenlange ervaring is “Profitten” voor Van Wely Project Solutions een werkwoord geworden: werken met AFAS Profit, zodat de uitgebreide mogelijkheden die het programma biedt zo veel mogelijk benut worden.

Van Wely Project Solutions is gecertificeerd AFAS Expert, wat garant staat voor kwaliteit!
U heeft bij Van Wely Project Solutions niet te maken met een consultant, noch met een ICT-er. Van Wely Project Solutions komt “van de vloer” en begrijpt daarom als geen ander uw wensen op gebied van de inrichting en gebruiksvriendelijkheid van uw AFAS Profit. Volgens de klanten van Van Wely Project Solutions een bijzonder grote pre!
De focus ligt bij Van Wely Project Solutions op Profit Logistiek, Projecten en Abonnementen. Maar natuurlijk is er ook voldoende kennis in huis op de overige gebieden van AFAS Profit. De mogelijkheden van vrije inrichting worden waar nodig ingezet, zodat het systeem exact op uw organisatie wordt afgestemd.

Met behulp van deze maatwerkinrichting van Profit kunnen de diverse bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en gedigitaliseerd worden. Wat dacht u van digitalisering van uw serviceproces of digitalisering van het uitgebreide proces van offerte tot en met productie en vervolgens aflevering?
Er is natuurlijk ruime kennis in huis op het gebied van analyses en rapportages. Laat Van Wely Project Solutions uw managementcockpit opstellen; een cockpit die u vandaag vertelt waar u morgen kunt bijsturen om te komen tot het gewenste bedrijfsresultaat.

Een samenwerking met Van Wely Project Solutions zorgt voor enthousiasme bij u en uw medewerkers om te werken met Profit. Waar mensen het werken met een nieuw systeem en digitalisering eerst een last vonden, vinden ze na optimalisatie door Van Wely Project Solutions het werken met Profit een lust!

Wilt u AFAS Profit ook implementeren of optimaliseren? Van Wely Project Solutions helpt u graag verder!