Aanbevelingen Algemeen

________________________________________________________


Theo van Eupen
(Vz. PK Bergen, oud-wethouder Bergen)

Isabella van Wely was een fenomeen in onze kringen. Als voorzitter van de PK en oud-wethouder van de gemeente Bergen heb ik haar leren kennen als iemand die op een zeldzame manier een aantal eigenschappen in zich verenigde die je zelden zo samen aantreft in één persoon.

Zij is intelligent en heeft een fijne neus voor speciale eigenschappen, mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast is zij bijzonder energiek, vol werklust en weet zij met speels gemak haar werkzaamheden en die van anderen te organiseren. Ten slotte heeft zij een talent om zaken te formuleren en houdt zij van een verantwoord en fijnzinnig taalgebruik.
________________________________________________________

 

Pierre Hendriks (Directeur Basisschool 't Kendelke)

Als directeur van basisschool 't Kendelke in Siebengewald heb ik Isabella van Wely leren kennen als een bevlogen pleitbezorgster van het verkeersonderwijs vanuit Veilig Verkeer Nederland en het ROVL. 

Ze heeft op lokaal niveau, maar ook op gemeentelijk en intergemeentelijk niveau, als voortrekker gewerkt om alle scholen handen en voeten te geven om samen met ouders een praktische invulling te geven aan een veilige schoolomgeving, een goed schoolbeleid en een goed gemeentelijk beleid m.b.t. het item verkeersopvoeding en -vormgeving.
Door haar enthousiasme en niet aflatende ijver heeft ze gemeentelijke bestuurders, scholen en ouders ook warm gemaakt en leidraad geboden. 

Kenmerkend is dat Isabella, op basis van een gezonde visie, gericht is op een optimaal resultaat.
________________________________________________________


Leo van Druten
(Secretaris VVN afd. Bergen-Gennep)

Als bestuurlid van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Bergen heb ik Isabella van Wely leren kennen als iemand die goed kan organiseren en die als ze ergens aan begint zich er volledig voor inzet. Na eerst een aantal jaren het secretariaat te hebben verzorgd, heeft Isabella daarna nog een aantal jaren het voorzitterschap op zich genomen. Ze heeft de contacten met het districtskantoor van VVN op een hoger plan gebracht.

Verder heeft ze er voor gezorgd, dat alle scholen in de regio verkeersouders kregen en een verkeersconvenant zijn aangegaan. 

Isabella heeft zich door acties in de regio ook hard gemaakt voor uitbreiding van de afdeling VVN Bergen met de noordelijke gemeentes Gennep en Mook. Dit heeft na haar vertrek bij VVN geresulteerd in een nieuwe afdeling VVN Bergen-Gennep.
Ik heb het vertrek van Isabella erg jammer gevonden, want het was altijd erg fijn om met haar samen te werken. Ik wens haar heel veel succes en geluk met haar nieuwe uitdagingen.